Villa Kiralama Bölgelerinde Yapılabilecek Aktiviteler

Ege ve Akdeniz Bölgesi denilince aklımıza ilk olarak izlemeye doyamayacağınız denizler gelir. Ancak bu bölgelerin köklü tarihini ve doğanın keskin dokusunu da es geçmemek gerekir. Kiralık Villa Tatili’nizde bu atmosferi doyasıya yaşarken, tatilinizi renklendirmek istediğinizde, bu bölgelerde yapılacak aktivite önerilerimizi sizler için sıralıyoruz;

 


Villa Kiralama Bölgelerinde Yapılabilecek Aktiviteler

 

Jeep ve Quad Safari


 

Buz gibi kaynak sularının çevrenizi saracağı Jeep ve Quad Safari turlarında, yaz sıcaklarına inat serinliğin yüzünüze dokunduğu Yaka Doğa Parkı ve Saklıkent Vadisi’ni gezebilir, Tlos Antik Kent’i ve Kayaköy’ün tarihi kalıntılarında büyülenip, yerel kadınların lezzetli parmaklarından çıkan gözlemelerden tadabilir, suyun sesleriyle dolu zamanı zihninizde şimdiden canlandırabilirsiniz. Aktivitelerinize uygun bölgelere yakın Villa Kiralama seçeneklerini buradan inceleyebilirsiniz.

 

 

Tekne Turları

 

 

Villa Tatili’nizde birbirinden güzel koyları görmek isterseniz, Tekne Turları tam sizin için. Aracanız olsa dahi gidemeyeceğiniz bir çok koya, Tekne Turları ile ulaşabilir, bir gün içerisinde 12 den fazla gizli kalmış koyda yüzdükten sonra kiraladığınız villanıza dönüp, huzur içinde dinlenebilirsiniz. Bodrum, Kuşadası, Fethiye, Marmaris, Dalyan başta olmak üzere Rodos, Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi gibi bir çok noktada denize girip, günü keyifle sonlandıracağınız bir aktivite olacağından eminiz.

 

 

Dalyan Turu

 

 

Ege Bölgesi’ne biraz cömert davranıldığının farkındayız. Kiralık Villa’larımızın oldukça yakın olduğu Dalyan’da tura katılıp sazlıkların arasında gezinebilir, kükürt kaynaklarının çıktığı doğal kaplıcalarda uzanıp çamur banyosu yapabilirsiniz. İztuzu Plajı’nda yüzerken, belki de Caretta Caretta kaplumbağalarıyla da tanışma fırsatı bile bulabilirsiniz.

 

 

Azmak Turu

 

 

Marmaris’e ve Datça’ya yakın olan Akyaka’da bulunan Azmak nehri, buz gibi doğal kaynaklarla beslenirken, misafirlerine olağanüstü bir görsel ziyafet sunuyor.  Sazlıkların arasında çıktığınız tekne turuyla, koruma altında olan nehrin akışında ördeklerle birlikte ilerlerken, ayaklarınızla suyun soğukluğunu hissedebilirsiniz. Kahvaltısı ile de ünlü bu bölgeyi, kiralık villa seçeneklerimize yakın noktalardan biri olarak tavsiye ediyoruz.

 

 

Tlos Antik Kent ve Saklıkent Turu

 

 

Coğrafyanın en eski yerleşim alanlarından biri olan, Likya Bölgesi olarak da bilinen Tlos Antik Kenti’ni ziyaret ettiğinizde, mistik bir kentin tarihini yerinde görebilirsiniz. Tapınak mezarların arasından geçip, Tlos Kalesi’nin tepesine vardığınızda, tüm ovayı rüzgarla beraber içinize çekebileceksiniz. Bölgede yer alan Tatil Villa’larımızdan kiraladığınızda, size çok yakın olan bu yerleri, güzel bir kahvaltının ardından rahatlıkla ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Sırada, Tlos’a yakın bir noktada yer alan ve dağlardan gelen serin suları, görsel bir zerafetle insanlığa hediye eden Saklıkent Kanyonu var. Upuzun kayalıkların gölgelediği metrelerce derinlikteki Saklıkent Kanyonu’nda, yöreye ait kilim ve yatıkların serildiği divanlarda uzanıp, gözleme ya da alabalık sipariş edip Eşen Çayı’nın şarkısında yaşamın keyfini sürebilirsiniz.

 

 

Kiraladığınız tatil villanızın çevresine yakın olan bu güzellikleri keşfetmeniz Important Group Travel  güvencesiyle artık çok kolay.

 

 

Yamaç Paraşütü - Dalış

 

 

Ege Bölgesi’ne geldiğinizde, Ölüdeniz’in masalsı güzelliğini havadan görmek isterseniz, yamaç paraşütünü mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz.

 

 

Adrenalini derinlerde arayanlardansanız da, size dalış noktalarını öneririz. Denize yakın pek çok bölgede dalış yapabileceğiniz ve ilk kez deneyebileceğiniz yerlere kolayca ulaşmak mümkün.

 

 

Villa tatilinizin sakin atmosferine birazcık ara vermeniz için güzel seçenekler olabileceğini düşündük. Çevreye yakın Kiralık Yazlık Villa seçenekleri için sitemizi inceleyebilir, 0 (252) 319 01 71 ve 0 (532) 652 06 09 nolu numaralardan bize ulaşabilirsiniz.

 

 

Kayaköy Turu

 

 

Oldukça eski bir tarihin üzerine oturtulmuş kiliseler, şapeller, terkedilmiş dar sokaklar ve etkileyici bir doğa düşünün. Fethiye-Ölüdeniz arasında yer alan ve Hayalet Köy olarak da bilinen, eski bir Rum Köyü olan Kayaköy’desiniz.

 

 

Doğanın içinde yer alan bu terkedilmiş Rum Köyü’nün yeni yerleşim bölgesindeki kahvelerinde tost yiyebilir, birbirinden güzel mekanlarda kahvaltınızı yapıp, organik lezzetlerle doğanın keyfini sürebilirsiniz. Kiralık Tatil villalarımıza yakın bir bölgede yer alan Kayaköy’ü görmenizi tavsiye ederiz.

 

 

Villa kiralama seçeneklerimize göz atarak bölgeye yakın istediğiniz villayı kiralayabilir, Important Group Travel  farkıyla sakin, huzurlu ve konforlu bir tatili kendiniz ve sevdikleriniz için yaratabilirsiniz.
 





 

 

Villa Kiralama Bölgelerinde Yapılabilecek Aktiviteler. Important Group Travel Bodrum.

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR

Important Group Travel web sitesi içerisinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Important Group Travel 'a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Web sitesindeki tipografik hataların (fiyat, özellik ve benzeri) hiçbir hukuki bağlayıcılığı olmadığı gibi, bu hatalardan ötürü Important Group Travel ve sanal mağaza sorumlu tutulamaz.

© 2024 Important Group Travel