Villa Kiralarken Bilmeniz Gerekenler

Günlük kiralık villalarımızdan birini kiralamak istediğinizde, sadece villa kiralamadığınızı belirtmek isteriz. Çevreye ve işine hakim, mülk sahipleriyle iyi ilişki içerisinde olan danışmanlarımız, villa kiralamak istediğinizde özel ihtiyaçlarınıza da anında cevap verecek konumdadır.

 

Villa Kiralarken Bilmeniz Gerekenler

 

Important Group Travel  olarak, villa kiralarken bilmeniz gerekenleri sizler için sıraladık;

 

 

Havlu-Çarşaf-Temizlik Malzemeleri;


 

Kiralık villalarımızda, misafirlerimizin çıkışının ardından temizlik yapılır ve bir sonraki müşterimize villamız tertemiz teslim edilir. Konaklayacak kişiler için temiz havlularımız yedekleriyle birlikte bulunmaktadır. Çarşaflar ve yastık kılıfları da aynı şekilde değiştirilerek temizliğin ardından, villamız yenilenmiş olarak hizmetinize sunulur. Kiralık havuzlu villalarımızda da havuz bakımları periyodik olarak temizlenmektedir.  



 

Giriş-Çıkış Saatleri;


 

Kiralık villalarımızda konaklayan misafirlerimizin giriş saatleri 15:00-16:00; çıkış saatleri 10:00-11:00 aralığında olsa da esneklik gösterebilmektedir. Sizden sonra konaklayacak bir müşterimiz yoksa veya geç gelecek ise ev sahipleriyle iletişime geçilerek ayarlamalar yapılabilmektedir. Burada en önemli husus, evden çıkış saatiniz ile gelecek olan misafirimizin giriş saatlerinin çakışmamasıdır.


 

Donanım veya Teknik Aksaklıklar;


 

Kiralamaya konu villalarımız içerisindeki televizyon, ses ekipmanı, fırın veya buzdolabı gibi ev aletlerinde donanımsal veya teknik aksaklıklar olduğu taktirde, soruna en hızlı şekilde cevap verilebilmesi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.


 

Oluşabilecek ekstra durumlarda lütfen firmamız ile iletişime geçiniz.

 

 

 

Ekstra Hizmetler;


 

- Ekstra Temizlik Hizmetleri


 

- Şöförlü ya da Şöförsüz Araç Kiralama ve Transfer Hizmetleri


 

- Özel Aşçı


 

- Hoşgeldin Sepeti veya diğer özel istekler


 

* Eve girişlerde, müşteri kaynaklı oluşabilecek hasarlar için depozito alınmaktadır. Ev sahibinin belirlediği tutara göre değişkenlik arz etmektedir. Çıkış yapılırken, tarafınıza herhangi bir hasar yok ise aynı şekilde para iadesi yapılmaktadır. Ne kadar depozito talep edildiği, kiralık yazlık sayfalarımızda belirtilmektedir.





 

Villa Kiralarken Bilmeniz Gerekenler. Important Group Travel Bodrum.

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR

Important Group Travel web sitesi içerisinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Important Group Travel 'a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Web sitesindeki tipografik hataların (fiyat, özellik ve benzeri) hiçbir hukuki bağlayıcılığı olmadığı gibi, bu hatalardan ötürü Important Group Travel ve sanal mağaza sorumlu tutulamaz.

© 2024 Important Group Travel