Villa Tatilinizi Sorunsuz Geçirmek İçin “Türsab” Üyesi Acentalar İle İletişim Kurmanın Önemi

İnternetin dolandırıcılığa açık bir mecra olması nedeniyle, günümüzde pek çok tatil malesef keyifsiz geçebilmektedir. Beğendiğiniz yazlık evlere ulaşıp tatilinize başlayacağınız anda bir de bakarsınız ki, internette seçtiğiniz evden farklı, bambaşka bir yerdesiniz.

 

Villa Tatilinizi Sorunsuz Geçirmek İçin “Türsab” Üyesi Acentalar İle İletişim Kurmanın Önemi

 

O an ücret ödemeseniz dahi, hayatınızdaki en değerli şey olan zamanınız elinizden kayıp gitmiştir. Ayrıca kiralama yasal yollardan yapılmadığından, hakkınızı arayabileceğiniz bir alan da bulamayabilirsiniz. Bu tarz villa tatili kiralama işlemlerinde, dolandırıcıların ya da kendilerini olduğundan farklı gösterenlerin tuzağından uzak durmanızı tavsiye ederiz.

 

 

Şayet yetkili bir kurum olan TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) üyesi acentalar ile çalışırsanız, günlük kiralık ev kiralama işinin yasal olarak yapıldığını ve bir sorun oluşması halinde hakkınızı yasal yollardan arayabileceğinizi bilirsiniz.

 

 

Firmamız TÜRSAB’ın 6530 belge numaralı üyesi olup villada tatil kiralamalarını uzman ve profesyonel kadrosuyla özenle gerçekleştirmektedir.

 

 

 


 

Villa Tatilinizi Sorunsuz Geçirmek İçin “Türsab” Üyesi Acentalar İle İletişim Kurmanın Önemi. Important Group Travel Bodrum.

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR

Important Group Travel web sitesi içerisinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Important Group Travel 'a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Web sitesindeki tipografik hataların (fiyat, özellik ve benzeri) hiçbir hukuki bağlayıcılığı olmadığı gibi, bu hatalardan ötürü Important Group Travel ve sanal mağaza sorumlu tutulamaz.

© 2024 Important Group Travel