Tatile Giderken Yanınıza Almanız Gerekenler Listesi

Yılın hangi mevsiminde olursanız olun, tatil her zaman keyiflidir. Hiçbir şey düşünmeden gözlerimizi kapatıp, yıl boyunca hayalini kurduğumuz rahatlığın içinde uyanmak gibisi yoktur elbette. Ancak bu rahatlığı sağlamak ve koruyabilmek için tatil öncesinde yapılacaklar listesi oluşturmak, iyi bir fikir olabilir. “Telefonum, cüzdanım ve anahtarlarım olsun, bir de villam olsun, gerisi bana fark etmez” derseniz, hemen Villa Kiralama seçeneklerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

Tatile Giderken Yanınıza Almanız Gerekenler Listesi

 

“Ben hazırlıklarımı yaptım ama yine de kontrol edeyim” diyenlerdenseniz, tatile çıkarken yanınıza almanız gerekenler listemizdeki önerilerimize göz atabilirsiniz.

 

 

1.- İlk olarak villa tatilinizi yapmayı düşündüğünüz bölgede görmeyi isteyebileceğiniz tarihi yerleri, plajları, restoranları, eğlence yerlerini ve gün batımını en güzel nereden seyredebileceğinizi araştırmaya başlayabilirsiniz.

 

 

2.- Tarihleri ve hava durumunu son bir defa kontrol edip, gideceğiniz villaya yakın yerlerin rotalarını ve ulaşım biçimini belirleyebilirsiniz. Villa tatiline gideceğiniz ulaşım yollarını önceden araştırmanız, hem istediğiniz yeri, hem de istediğiniz aracı, en uygun fiyata bulmanızı kolaylaştıracaktır. Bütçenize göre ulaşım yolları ve dikkat edilmesi gerekenler için buraya, araç kiralama seçeneklerini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.  

 

 

3.- Bir de baktık tatil vakti yaklaşmış. Bedeninizde, tatilin geliyor olmasının kıpırtıları hissediliyor olmalı. Villa tatiliniz için artık liste yapmaya başlayabilirsiniz. Listenizi yaparken basit ve ihtiyacınız olan şeyleri belirlemenizi tavsiye ederiz. Unutmayın ki ne kadar yalın, o kadar kolay.

 

 

4.- Sağlık kiti. Günlük hayatta da karşılaşabileceğiniz baş ağrısı, mide bozulması gibi oluşabilecek ufak sorunlar ve düzenli kullandığınız ilaçlar için küçük bir sağlık kiti hazırlayabilirsiniz. Bu kitin içerisine yara bandını da dahil edebilirsiniz.

 

 

5.- El feneri. Elektrik kesilmelerini romantizme dönüştürüp tatiline kaldığı yerden devam etmek isteyenler, buna mum da ekleyebilir. Ancak mumla hareket etmek bazı zamanlarda sizi zorlayacaktır. Bu yüzden, oluşabilecek aksaklıklar için el feneri bulundurmakta fayda olduğunu düşünüyoruz.

 

 

6.- Terlik, ayakkabı, sandalet, çorap (uzun yürüyüşler için tavsiye ederiz)

 

 

7.- Havlu, şapka, mayo (iki adet alınmasını tavsiye ederiz)

 

 

8.- Diş fırçası ve macunu, şampuan, sabun, tırnak makası, kişisel bakım ürünleri

 

 

9.- Şarj aleti (yanınıza taşınabilir şarj cihazı almanızı tavsiye ederiz)

 

 

10.- Listemizin sonuna geldik. Bundan sonrası sizin bavulu ne kadar doldurmak istediğinize göre değişecektir. Bizim tavsiyemiz yükünüzü hafif tutmanızdır.

 

 

Kiralık Villalar ve Araç Kiralama seçeneklerini görmek için lütfen tıklayınız.

 

 

 

 

 

Tatile Giderken Yanınıza Almanız Gerekenler Listesi. Important Group Travel Bodrum.

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR

Important Group Travel web sitesi içerisinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Important Group Travel 'a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Web sitesindeki tipografik hataların (fiyat, özellik ve benzeri) hiçbir hukuki bağlayıcılığı olmadığı gibi, bu hatalardan ötürü Important Group Travel ve sanal mağaza sorumlu tutulamaz.

© 2024 Important Group Travel