Ege Bölgesi’nde Görülmesi Gereken Tarihi Yerler

Ege’nin masmavi suları, yemyeşil doğasının kapladığı derin tarihi atmosferine doğru yolculuğa çıktığınızda, benzersiz güzelliklere de yelken açmış olacaksınız. Helenistik dönemden günümüze yansıyan tüm güzellikleri Ege Bölgesi’nin her noktasında bulmanız mümkün.

 

 

Bodrum, Fethiye, Marmaris başta olmak üzere Didim, Kuşadası, Dalyan, Göcek, Kalkan ve Kaş gibi Türkiye’nin ve dünyanın en gözde merkezlerinde tatil villası kiraladığınızda, kendinizi artık bu kapıdan içeri girmiş kabul edebilirsiniz.

 

Ege Bölgesi’nde Görülmesi Gereken Tarihi Yerler

 

Bu merkezlerdeki Villa Kiralama hizmetimizden faydalandığınızda, kolaylıkla ziyaret edebileceğiniz tarihi mekanların en önemlilerini sizler için sıraladık;

 

 

- Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro ve Sualtı Arkeoloji Müzesi (Bodrum)

 

 

- Efes Antik Kenti (Selçuk)

 

 

- Ölüdeniz Milli Parkı (Fethiye)

 

 

- Kelebekler Vadisi (Fethiye)

 

 

- Knidos Antik Kenti (Datça)

 

 

- Kayaköy (Fethiye)

 

 

- Saklıkent Kanyonu (Seydikemer)

 

 

- Tlos Antik Kenti (Seydikemer)

 

 

- Turgut Şelalesi (Marmaris)

 

 

- Likya ve Kaunos Kral Mezarları (Dalyan)

 

 

- Azmak Nehri (Akyaka)

 

 

- Xanthos, Patara, Letoon Turu

 

 

Important Group Travel  güvencesinde, Villa Kiralama seçeneklerinden birini tercih ettiğinizde, bölgenin tarihi yerlerine ulaşım ve her türlü sorunuz için danışmanlarımız, iletişim numaralarımızdan hizmet vermektedir.

 

 

 

 

 

Ege Bölgesi’nde Görülmesi Gereken Tarihi Yerler. Important Group Travel Bodrum.

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR

Important Group Travel web sitesi içerisinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Important Group Travel 'a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Web sitesindeki tipografik hataların (fiyat, özellik ve benzeri) hiçbir hukuki bağlayıcılığı olmadığı gibi, bu hatalardan ötürü Important Group Travel ve sanal mağaza sorumlu tutulamaz.

© 2024 Important Group Travel