Dalyan Vi̇lla Ki̇ralama

Dalyan, günümüzde revaçta olan tatil beldelerinden biri olup Akdeniz’in batısında Ortaca’ya bağlı şirin bir sahil kasabasıdır. Akdeniz ile Köyceğiz Gölü arasından uzanan zümrüt yeşili lagün ve sazlıkları ile başlı başına bir doğa harikasıdır.

 

 

Dalyan ve çevresinde yer alan villa kiralama seçeneklerimizden birini tercih ettiğinizde, bu benzersiz hazineyi tüm sadeliğiyle keşfedebilirsiniz.

 

 

Anadolu’nun en eski yerleşim yerlerinden Kaunos Antik Kenti başta olmak üzere, kral mezarlarını görebileceğiniz labirent gibi kıvrılan sazlıklarda tekne turu yaparken, bir anda dünyanın en iyi plajları arasında yer alan İztuzu Plajı’na ulaşabilirsiniz. 

 

 

İztuzu Plajı, 180 çeşit kuşa, nesli tükenmekte olan Caretta Caretta deniz kaplumbağalarına, Mavi Yengeç ve Nil kaplumbağası olmak üzere çok fazla çeşitlilikte bir ekosisteme ev sahipliği yapıyor. Kiraladığınız villanızdan dışarı çıktığınızda rüyanızın devam etmesi için eşsiz bir belde konumunda Dalyan.

 

 

Dalyan villa tatilinizde, padişahların dahi şifa bulduğu söylenen doğal kaplıcalarına ve çamur banyosu yapıp yenileneceğiniz doğa güzelliklerine geçiş yapabilir, akşam yemeğinizi Dalyan’ın çeşitliliği bol restoranlarında yapabilirsiniz. 

 

 

Dalyan Villa Tatili’nizde görmeniz gereken yerleri sizler için sıraladık;

 

 

    • İztuzu Plajı
    • Ekincik Koyu
    • Kaunos Antik Kenti
    • Kaunos Kral Mezarları
    • Kargıcak Koyu
    • Köyceğiz Sığla Ormanı
    • Sultaniye Kaplıcası
    • Yuvarlak Çay

 

 

Dalyan ve çevresinde villa kiralayarak güvenli ve sağlıklı bir ekosistem içerisinde rahatça tatilinizi yapabilir, beldenin tüm imkanlarından kolayca yararlanabilirsiniz. 

 

 

Kralların dönmek istemediği, kuşların üzerinde uçmadan duramadığı, sazlıkların dolambaçlı yollarında içinizin ferahladığı bir yer Dalyan.

 

 

Dalyan civarında yer alan sizin için en uygun kiralık villa seçeneklerimize buradan (tıklayınca ana sayfaya yönlendirilebilir) ulaşabilirsiniz.

 

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR

Important Group Travel web sitesi içerisinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Important Group Travel 'a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Web sitesindeki tipografik hataların (fiyat, özellik ve benzeri) hiçbir hukuki bağlayıcılığı olmadığı gibi, bu hatalardan ötürü Important Group Travel ve sanal mağaza sorumlu tutulamaz.

© 2024 Important Group Travel